Activiteiten

Activiteiten

Onze activiteiten bestaan uit een variatie van arbeidsmatige en fysieke actieiteiten. Daarnaast ook activiteiten gericht op in- en ontspanning, huishoudelijke activiteiten, creatieve activiteiten en 'Senszo-op-lokatie'.

Voorbeeld van activiteiten

  • Arbeidsmatige activiteiten: inpakwerkzaamheden, babykleertjes sorteren, servetten vouwen, enveloppen stempelen en stickeren, scrubzout in potjes doen en nog veel meer.
  • 'Senszo-op-lokatie': Van der Valk 'De Cantharel', boekhandel www.Mooiboek.nu, Oord verzekeringen en zorgcentrum Berkenhove.
  • Huishoudelijke activiteiten: koffie en thee zetten, tafel dekken, boodschappen doen, voorraad aanvullen, afwassen en de was verzorgen.
  • Creatieve activiteiten: koken en bakken, pindakransen maken en kaarten maken. Deze activiteiten worden voor een aantal maanden aangeboden, waarna de activiteit wisselt.
  • Fysieke activiteiten:  zwemmen, fitnessen en wandelen.      

Senszo-op-lokatie

We proberen voor alle cliënten een 'Senszo-op-lokatie' te vinden. Dit is een werkplek binnen een regulier bedrijf waar er onder de professionle begeleiding van Senszo werkzaamheden worden verricht. Dit doen we bij verschillende bedrijven meerdere malen per week. Hierbij houden we rekening met de belangstelling van de client, maar ook met de omgeving waarin iemand zich prettig voelt. Voorbeelden van  'Senszo-op-lokatie' plekken zijn werken in de keuken bij Van der Valk  'De Cantharel'. We zoeken boeken op in het magazijn van de boekwinkel www.mooiboek.nu in Beekbergen voor de internet bestellingen. Bij Oord verzekeringen gaan we op lokatie papier versnipperen. In het zorgcentrum Berkenhoven helpen we mee met het klaarzetten en opruimen van de lunch.

Film De Cantharel