Activiteiten

Activiteiten

Onze activiteiten bestaan uit een variatie van arbeidsmatige en fysieke activiteiten. Daarnaast ook activiteiten gericht op in- en ontspanning, huishoudelijke activiteiten, creatieve activiteiten en 'Senszo-op-locatie'.

Voorbeeld van activiteiten

  • Arbeidsmatige activiteiten: inpakwerkzaamheden, babykleertjes sorteren, servetten vouwen, enveloppen stempelen en stickeren, scrubzout in potjes doen en nog veel meer.
  • 'Senszo-op-locatie': Van der Valk 'De Cantharel', boekhandel www.Mooiboek.nu en zorgcentrum Berkenhove.
  • Huishoudelijke activiteiten: koffie en thee zetten, tafel dekken, boodschappen doen, voorraad aanvullen, afwassen en de was verzorgen.
  • Creatieve activiteiten: koken en bakken, pindakransen maken en kaarten maken. 
  • Fysieke activiteiten:  fitnessen en wandelen.      

Senszo-op-lokatie

We proberen ook voor cliënten een 'Senszo-op-locatie' te vinden. Dit is een werkplek binnen een regulier bedrijf waar er onder de professionele begeleiding van Senszo werkzaamheden worden verricht. Dit doen we bij verschillende bedrijven meerdere malen per week. Hierbij houden we rekening met de belangstelling van de cliënt, maar ook met de omgeving waarin iemand zich prettig voelt. Voorbeelden van  'Senszo-op-locatie' plekken zijn werken in de keuken bij Van der Valk  'De Cantharel'. We zoeken boeken op in het magazijn van de boekwinkel www.mooiboek.nu in Beekbergen voor de internet bestellingen. In het zorgcentrum Berkenhoven helpen we mee met het klaarzetten en opruimen van de lunch.

Film De Cantharel